ΑΡΗΣ

Άρης: Με Καμαρά στη Λαμία για το Κύπελλο

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη σε αγώνα της Super League Interwetten.
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη INTIME SPORTS

Ο Καμαρά επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αγωνίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία την Κυριακή, και είναι διαθέσιμος και για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (26/1) ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Άκης Μάντζιος έχει στη διάθεση του για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τη Λαμία την Τετάρτη (26/1) τον Καμαρά, σε αντίθεση με το πρώτο ματς των δύο ομάδων, καθώς ο φορ της ομάδας του Άρη επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, βρέθηκε στην αποστολή για το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή, αγωνίστηκε για είκοσι λεπτά, αλλά τώρα αναμένεται να παίξει από την αρχής.

Κάτι σημαντικό καθώς ο Άρης θέλει γκολ αφού το ισόπαλο 0-0 του πρώτου αγώνα δεν του δίνει πολλά περιθώρια. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (26/01), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (2η Αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας) για το αυριανό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Λούμορ, Δεληζήση, Μάνο, Μαρμαρίδη, Ασλανίδη".

TAGS ΑΡΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ