ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωσε λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας στο Κλ. Βικελίδης

Η σημαία του Άρη
Η σημαία του Άρη INTIME

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα ασφαλείας στο γήπεδό του, καθώς παρατηρήθηκαν απρεπής συμπεριφορές μικρής μερίδας φιλάθλων της, όπως ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα προχωρήσει στη λήψη περαιτέρω μέτρων ασφαλείας στο Κλ. Βικελίδης, με αφορμή τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διασφαλιστεί περαιτέρω η σωματική ακεραιότητα των ευρισκομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι, μετά από τα περιστατικά που παρατηρήθηκαν και αφορούν την απρεπή συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας (ενδεικτικά αναφέρουμε τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και παρόμοιες απρεπείς συμπεριφορές), που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο, προέβη στην τοποθέτηση νέων ειδικών καμερών ασφάλειας με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών για την αποφυγή μελλοντικών ομοίων συμπεριφορών, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.

Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας και τη σωματική ακεραιότητα των ευρισκόμενων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του γηπέδου.

Τα παραπάνω, πέραν των ενεργειών της ΠΑΕ, επαφίενται και στη δική σας κατανόηση...".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ