ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αργούν οι επιλογές προσώπων στον Παναθηναϊκό

Αργούν οι επιλογές προσώπων στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος, ούτε η "Pan Asia" σκοπεύουν να στελεχώσουν άμεσα τον Παναθηναϊκό και έχουν άλλες προτεραιότητες. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η προτεραιότητα για την "Pan Asia" είναι ο ορισμός του τοποτηρητή, ο οποίος θα την εκπροσωπεί στη λήψη των αποφάσεων μαζί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και όχι η επιλογή διοικητικών στελεχών. Αυτή την ευθύνη την έχει εναποθέσει στον Γιάννη Αλαφούζο και ο εκπρόσωπος θα εγκρίνει τα πρόσωπα σε μεταγενέστερο χρόνο.

Υπό αυτό το πρίσμα, είναι πρώιμο να μοιραστούν ρόλοι στον Δημήτρη Σαραβάκο, τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Αβραάμ Γκραντ και άλλους. Σίγουρα, οι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ θα κάνουν ένα ανεπίσημο κάστινγκ, αλλά όπως επαναλαμβάνουν συνεχώς, είναι νωρίς για να αποφασίσουν, ενώ ακόμα δεν έχει αρχίσει η μεταβίβαση των μετοχών.

Ωστόσο, ούτε ο Αλαφούζος επείγεται να προσλάβει τεχνικό διευθυντή και προπονητή. Παρότι ακούγεται άσχημο για τον Παναθηναϊκό να αργήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, για τον εφοπλιστή προέχει να διευθετήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες και να τηρήσει τους όρους του Μνημονίου Συναντίληψης.

Ακόμα και με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη, με τους οποίους έχει κάνει συναντήσεις, ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να βιαστεί. Φυσικά, αυτό έχει αντίκτυπο και στους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν προτίθενται να περιμένουν εσαεί. Ναι μεν η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό αποτελεί δέλεαρ, αλλά είναι ρίσκο να μην εξετάσουν άλλες προοπτικές.

Ο Γιώργος Δώνης έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού και θα τις συζητήσει, δίνοντας μία άτυπη προθεσμία στον Αλαφούζο. Εφόσον δεν βρεθεί άκρη, τότε το "τραίνο" θα επιλέξει άλλον προορισμό για την καριέρα του. Με τον Νταμπίζα, ο Αλαφούζος έχει πιο προχωρημένες συζητήσεις, αλλά όχι πλήρη συμφωνία. Ακόμα και στο οικονομικό υπάρχει διαφορά, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ διστάζει να δώσει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 150.000 ευρώ στον τεχνικό διευθυντή του, αν δεν εξασφαλίσει την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ