ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή - Βραζιλία σε φιλικό στην Μελβούρνη, πέντε μήνες πριν το Μουντιάλ

Οι Μέσι και Νεϊμάρ σε αγώνα της Αργεντινής με την Βραζιλία στο Copa America | 10 Ιουλίου 2021
Οι Μέσι και Νεϊμάρ σε αγώνα της Αργεντινής με την Βραζιλία στο Copa America | 10 Ιουλίου 2021 @2021 SILVIA IZQUIERDO/AP IMAGES

Λίγους μήνες πριν ριχτούν στη μάχη του Μουντιάλ στο Κατάρ, οι δύο μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου της Νοτίου Αμερικής, Αργεντινή και Βραζιλία θα αναμετρηθούν σε ένα σπουδαίο φιλικό που θα λάβει χώρα στην Μελβούρνη.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου ωστόσο πέντε μήνες νωρίτερα οι φίλοι της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς θα πάρουν μία πρώτη γεύση από τις μεγάλες μάχες που θα δουν στο Κατάρ.

Αυτό θα γίνει μέσω διεξαγωγής φιλικού μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας, με τον Υπουργό Τουρισμού της Αυστραλίας, Μάρτιν Πάκουλα, να επιβεβαιώνει πως οι δύο σπουδαίες αυτές εθνικές ομάδες θα αναμετρηθούν στις 11 Ιουνίου στο "Melbourne Cricket Ground".

"Ενημερωθήκαμε πως αυτό είναι ένα σημαντικό ματς προετοιμασίας για αμφότερες τις ομάδες στο δρόμο προς τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και περιμένουμε και από τις δύο ομάδες να στείλουν πολύ δυνατές αποστολές.

Ένα ματς τέτοιου επιπέδου θα φέρει εκατομμύρια μάτια πάνω από την Μελβούρνη και θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες", τόνισε ο Πάκουλα, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να αναμετράται τελευταία φορά το 2017 στην Αυστραλία, σε ένα ματς όπου η αλμπισελέστε επιβλήθηκε 1-0.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη είδηση έρχεται λίγο καιρό μετά από την ανακοίνωση της διεξαγωγής φιλικού μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Κρίσταλ Πάλας στην Μελβούρνη, που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Ιούλιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ