ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αργεντινή - Βραζιλία: Η CONMEBOL τιμώρησε τους διαιτητές για την αγκωνιά του Οταμέντι στον Ραφίνια

Ο Ραφίνια διαμαρτύρεται στο Αργεντινή - Βραζιλία
Ο Ραφίνια διαμαρτύρεται στο Αργεντινή - Βραζιλία © 2021 GUSTAVO GARELLO/AP IMAGES

Η CONMEBOL αποφάσισε να τιμωρήσει τον διαιτητή του αγώνα Αργεντινή - Βραζιλία, Αντρές Κούνια, καθώς και τον Εστεμπάν Όστογιτς που βρισκόταν στο VAR, για την αγκωνιά του Οταμέντι στον Ραφίνια στην οποία δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα.

Ιδιαίτερα επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Αργεντινής με τη Βραζιλία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο έληξε 0-0 με τα μαρκαρίσματα να κυριαρχούν.

Σε ένα από αυτά ο Νίκολας Οταμέντι χτύπησε με τον αγκώνα του τον Ραφίνια της Λιντς στο 34ο λεπτό, με τον διαιτητή και το VAR να μην δείχνουν την κόκκινη κάρτα.

Η CONMEBOL αποφάσισε να τιμωρήσει τον διαιτητή, Αντρές Κούνια και τον Εστεμπάν Όστογιτς που βρισκόταν στο VAR, με αποβολή αορίστου χρόνου καθώς θεωρεί λανθασμένη την απόφασή τους.

"Η CONMEBOL θεωρεί ότι υπήρχε βίαιη επαφή από τον Οταμέντι απέναντι στον αντίπαλό του βάζοντας σε ρίσκο την ακεραιότητά του με τη χρήση του χεριού του. Οι διαιτητές, Αντρές Κούνια και Εστεμπάν Όστογιτς δεν θα συμμετέχουν σε διοργανώσεις της CONMEBOL σε αόριστο ορίζοντα χρόνου. Οι διαιτητές έχουν ήδη ενημερωθεί" ανέφερε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ