ΑΕΚ

Αρχίζει να φτιάχνει το "στρατηγείο" του ο Ουζουνίδης

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ και πιθανότατα σήμερα (29/5) θα δώσει το παρών και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα και η ομάδα δεν βρισκόταν στις καλοκαιρινές της διακοπές, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έπιανε δουλειά ακόμα και την ίδια μέρα της υπογραφής του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Άλλωστε ήδη ο 49χρονος τεχνικός, μόλις ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά την περασμένη Παρασκευή (26/5), έμεινε στα γραφεία της ΠΑΕ για περισσότερες από τρεις επιπλέον ώρες, προκειμένου να κάνει τις πρώτες κουβέντες για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Όσοι ξέρουν καλά τον Ουζουνίδη, μιλούν για έναν προπονητή που έχει «τρέλα» με την δουλειά του και που εκτός από τις προπονήσεις, περνάει… άπειρες ώρες στο γραφείο του και πάνω από τα κιτάπια του. Εξ ου και ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θέλει ήδη από τώρα να ετοιμάσει το νέο… στρατηγείο του στα Σπάτα.

Ο Ουζουνίδης (πιθανότατα και εκτός απροόπτου) θα επισκεφτεί σήμερα (29/5) για πρώτη φορά το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Το νέο του… σπίτι δηλαδή. Και θα «γνωρίσει» τους χώρους στους οποίους θα δουλεύει, από τις 28 Ιουνίου και μετά. Δηλαδή από την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, θα είναι μαζί με τον προπονητή της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του.

Επίσης ο Ουζουνίδης έχει ήδη αρχίσει να γεμίσει το… μπλοκάκι του με τις σημειώσεις και τα προσχέδια, για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ. Ενώ μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Ουζουνίδη από την ΠΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ