ΑΕΚ

Αραούχο: "Στην ΑΕΚ δεν ήρθε τίποτα εύκολα όταν ήθελε να πετύχει κάτι, οπωσδήποτε νίκη με Παναθηναϊκό"

Αραούχο: "Στην ΑΕΚ δεν ήρθε τίποτα εύκολα όταν ήθελε να πετύχει κάτι, οπωσδήποτε νίκη με Παναθηναϊκό"
Ο Σέρχιο Αραούχο INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε ότι η ΑΕΚ ποτέ δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι εύκολα και έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Ο Σέρχιο Αραούχο μιλώντας στη NOVA αμέσως μετά το ματς τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να σωπάσει και να συνεχίσει τη δουλειά ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα τόνισε ότι η Ένωση στο πρώτο μέρος δεν έκανε απολύτως τίποτα και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο γι' αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο στη NOVA: Για το τι πήγε στραβά απόψε στο ματς: "Νομίζω ότι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερό από τη δική μας πλευρά, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε δουλέψει. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και σκόραρε. Πρέπει να σωπάσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

Για τις ευκαιρίες που δέχθηκε η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος: "Για να το λέει ο προπονητής έτσι θα είναι. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Στο πρώτο μέρος δεν κάναμε τίποτα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

Για τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό που πήγε στους επτά βαθμούς: "Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε. Να πάρουμε τη νίκη με αντίστοιχη απόδοση των προηγούμενων αγώνων. Συγγνώμη από τον κόσμο για την ΑΕΚ που είδε στο πρώτο μέρος. Δεν είδε την ΑΕΚ που έβλεπε όλο αυτό το διάστημα. Έχετε μας εμπιστοσύνη. Θα δώσουμε τα πάντα και στο τέλος θα κερδίσουμε".

Για το αν θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ θα τη δικαιώσει στο τέλος: "Όταν δημιουργείς 17 τελικές και σκοράρεις ένα γκολ αυτό τα λέει όλα. Μπορεί να είχαμε έλλειψη τύχης αλλά μας έλειψαν και άλλα σε επίπεδο ομάδας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Τα στατιστικά τα λένε όλα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε περισσότερο τις ευκαιρίες που έχουμε".

Για τη δήλωσή ότι το πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο στα ντέρμπι: "Αν κερδίζαμε σήμερα η διαφορά με τον Παναθηναϊκό θα παρέμενε στους 4. Όλα τα παιχνίδια ήταν σημαντικά όπως και αυτό. Θα μπορούσαμε να μειώσουμε στον έναν αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σωπάσουμε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στην ΑΕΚ δεν ήρθε ποτέ τίποτα εύκολα όταν ήθελε να καταφέρει κάτι. Μόνο με τη δουλειά μπορούμε να πάμε μπροστά".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ