ΑΕΚ

Αραούχο: "Η στήριξη του κόσμου μού έδωσε δύναμη, όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι"

Αραούχο: "Η στήριξη του κόσμου μού έδωσε δύναμη, όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο στάθηκε στη στήριξη του κόσμου στο πρόσωπό του, μετά το χαμένο πέναλτι με τη Βέλεζ, ενώ θεωρεί ότι το επόμενο διάστημα θα παίξουν καλύτερα.

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ο χρυσός σκόρερ της ΑΕΚ στη νίκη κόντρα στη Λαμία με 1-0, ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την Ένωση, καθώς την αποτρέπει από την εσωστρέφεια, ενώ την διατηρεί προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League Interwetten.

Ο Αργεντινός φορ ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, ενώ μίλησε και τη στήριξη που δέχθηκε από τον κόσμο, μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Βέλεζ για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο: Για το ματς: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος για να προσπαθήσει να μας σταματήσει.

Είχαμε ευκαιρίες θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα της Λαμίας για τις επεμβάσεις του. Είχαμε την υπομονή και εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία που μπορέσαμε να σκοράρουμε και στο τέλος πήραμε τη νίκη".

Για το ότι είναι νέα ομάδα: "Είμαστε νέα ομάδα. Δεν γνωριζόμαστε απολύτως. Εγώ τους ξέρω τους περισσότερους γιατί ήμουν και τις προηγούμενες περιόδους εδώ. Ο κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί να μάθει τον άλλον, είμαστε στη φάση της γνωριμίας. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι και θα συνεχίζουμε να παλεύουμε".

Για την επιθετική γραμμή και τους νέους παίκτες: "Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Βοηθάνε την ομάδα και όταν το κάνουν αυτό βοηθάνε και εμένα σαν επιθετικό".

Για το αν τον βοήθησε ο κόσμος να βρει την αυτοπεποίθησή του: "Όταν έχασα το πέναλτι με τη Βέλεζ πέρασα κάποιες μέρες που δεν ήμουν καλά.

Πιο πολύ με πλήγωσε που δεν μπόρεσα να πάρω εκδίκηση, καθώς δεν υπήρχε κάποιο επίσημο παιχνίδι. Έσφιξα τα δόντια και σκέφτηκα τι έπρεπε να κάνω. Η στήριξη του κόσμου μού έδωσε δύναμη. Με βοήθησε αρκετά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ