ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γιατί ο Αραμπί φορούσε εσώρουχο της Παρί κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο Αραμπί στον αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ
Ο Αραμπί στον αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μαρσέιγ φορώντας εσώρουχο της Παρί Σεν-Ζερμέν. Το Sport24.gr καταγράφει το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του Μαροκινού στράικερ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν σκόραρε το βράδυ της Τετάρτης (21/10) με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μαρσέιγ, αλλά έφτασε κοντά σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Το βέβαιο είναι ότι απασχόλησε αρκετά την άμυνα των Μασσαλών κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετά τον οποίο οι φίλοι της Παρί είναι βέβαιο πως θα τον λατρέψουν. Όχι διότι η ομάδα του νίκησε έναν από τους μεγάλους αντιπάλους της στη Ligue 1, αλλά και επειδή ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να φορά εσώρουχο της Παρί!

Ο Αραμπί σε προσπάθεια του αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ
Ο Αραμπί σε προσπάθεια του αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ AP PHOTOS

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα έγινε viral και οι φίλοι των πρωταθλητών Γαλλίας την αναδημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα social media, πειράζοντας τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Αυτό που ενδεχομένως να μη γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι ο Αραμπί μεγάλωσε στο Παρίσι και από μικρός είναι οπαδός της Παρί. Ε, τώρα που ο Ολυμπιακός έπαιζε με τη Μαρσέιγ, βρήκε την ευκαιρία να το φορέσει και να γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Όταν έπαιζε στην Καέν, το 2011, το όνομά του συνδέθηκε με τη φιναλίστ του Champions League 2019-2020. Τελικά όμως έφυγε για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ. Σε παλαιότερη συνέντευξη στο Football365, όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο να παίξει στην Παρί, είχε δηλώσει: "Φυσικά. Η Παρί είναι μεγάλη ομάδα. Τώρα όμως θέλει μεγάλους παίκτες και είμαι βέβαιος ότι μιλάει μαζί τους. Δεν νομίζω ότι θα εξέταζε το ενδεχόμενο να πάρει παίκτη που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία".

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Μαρσέιγ, που ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων, επιχείρησε στο παρελθόν να κλείσει τον 33χρονο Μαροκινό φορ, δίχως επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ