ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποθέωση στον Αστέρα, προβληματισμός στον ΠΑΟΚ

Αποθέωση στον Αστέρα, προβληματισμός στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Την στιγμή που στα αποδυτήρια του Αστέρα είχε ξεκινήσει ξέφρενο γλέντι για την πρόκριση στον τελικό, στον ΠΑΟΚ επικρατούσε απογοήτευση και προβληματισμός. Πριμ 50.000 ευρώ στους Αρκάδες

Το σφύριγμα της λήξης του Ηλία Σπάθα βρήκε τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ένα "κουβάρι" να πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Τόσο οι παίκτες της ομάδας και ο Σάκης Τσιώλης, αλλά και η διοίκηση του συλλόγου γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους με το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα να είναι " Κύπελλο, Κύπελλο".

Παράλληλα ξέφρενο πάρτι ξεκίνησε στα αποδυτήρια της ομάδας του Αστέρα για την μεγάλη αυτή πρόκριση με το ίδιο σύνθημα να ακούγεται από το στόμα των παικτών.

Από την πλευρά της η διοίκηση μάλιστα μοίρασε στους παίκτες 50.000 ευρώ για τη νίκη αυτή, ενώ υποσχέθηκε άλλα 100.000 ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό.

Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ

Σε ό,τι αφορά το "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ, το σφύριγμα της λήξης βρήκε άπαντες απογοητευμένους και προβληματισμένους για την ήττα-αποκλεισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ζήσης Βρύζας ήταν "σκασμένος" κάνοντας συνεχώς βόλτες στα αποδυτήρια μην μπορώντας να καταλάβει τι συνέβη και η ομάδα έκανε αυτή την άσχημη εμφάνιση.

Παράλληλα υπάρχει σκεπτικισμός για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ για 10η χρονιά δεν θα συμμετάσχει σε τελικό Κυπέλλου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ