ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Αποσύρθηκε ο Ντάβι Πρόπερ: "Δεν αισθάνομαι πλέον άνετα στον κόσμο του ποδοσφαίρου"

Ο Ντάβι Πρόπερ με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας κόντρα στην Εσθονία για τα προημιτελικά του Euro 2020
Ο Ντάβι Πρόπερ με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας κόντρα στην Εσθονία για τα προημιτελικά του Euro 2020 © 2019 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο μέσος της Αϊντχόφεν και διεθνής με την εθνική Ολλανδίας, Ντάβι Πρόπερ, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου σε ηλικία 30 ετών, εξηγώντας πως πλέον δεν είναι χαρούμενος, αλλά ούτε αισθάνεται μέρος αυτού.

Ο Ντάβι Πρόπερ, μέσος της Αϊντχόφεν και πρώην παίκτης της Μπράιτον, κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 30 ετών. Ο Ολλανδός διεθνής δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά πήρε την απόφαση να αποσυρθεί, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, επειδή το ποδόσφαιρο πλέον δεν τον κάνει χαρούμενο.

Ο 30χρονος, που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Φίτεσε, αποκάλυψε πως τόσο η κατάσταση με τον κορονοϊό, όσο και το ολοένα και πιο απαιτητικό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών τον δυσαρεστούσε και τον έκανε να μην αισθάνεται πλέον κομμάτι του αθλήματος.

Ο Πρόπερ εκτός από τις Φίτεσε, Αϊντχόφεν και Μπράιτον που έχει αγωνιστεί, έχει καταγράψει επίσης 17 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, σημειώνοντας μάλιστα και τρία γκολ.

"Ήταν δύσκολο για μένα να τηρήσω την πειθαρχία που απαιτείται για να αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα, όπως και το να στηρίζεται η ζωή μου σε ένα ταραχώδες ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Και η πανδημία του κορονοϊού και η έλλειψη επισκέψεων από συγγενείς και φίλους δεν μου έχουν κάνει καλό.

Είμαι ευγνώμων που η Αϊντχόφεν με έκανε να νιώσω ευπρόσδεκτος. Ήλπιζα να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά δεν συνέβη, καθώς δεν αισθάνομαι άνετα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να είμαι πλέον μέρος του.

Πήρα την τελική απόφαση να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου πριν από τα Χριστούγεννα και νιώθω ανακουφισμένος. Γι' αυτό ξέρω ότι έκανα τη σωστή επιλογή", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ