ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή του SPORT24 στην Τεργέστη: Το χαλάρωμα, τα αυτόγραφα και η βόλτα στην ελληνική Τεργέστη

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Τεργέστη ενόψει του φιλικού με την Μίλαν | 13 Αυγούστου 2021
Προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Τεργέστη ενόψει του φιλικού με την Μίλαν | 13 Αυγούστου 2021 INTIME

Ο παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το φιλικό με την Μίλαν με χαλάρωμα σε προπονητικό καμπ όπου έγιναν αντικείμενο λατρείας από μικρούς φίλους της τοπικής Τζάρτζα, ενώ ακολούθησε βόλτα στην... ελληνική Τεργέστη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ - ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Με ένα χαλάρωμα σε ένα προπονητικό καμπ έξω από την Τεργέστη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το φιλικό του Σαββάτου απέναντι στην Μίλαν (14/8, 21:30 COSMOTE TV, LIVE SPORT24).

Εκεί που οι "πράσινοι" γυμνάστηκαν για περίπου 40 λεπτά κάνοντας κάποιες ασκήσεις ενεργοποίησης και τίποτα παραπάνω καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε να επιβαρύνει τους παίκτες του τριφυλλιού.

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους μικρούς φίλους της τοπικής ομάδας, της Τζάρτζα, που θέλησαν να πάρουν ένα αυτόγραφο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, να τραβήξουν μια φωτογραφία ενώ περίμεναν υπομονετικά μέχρι να τελειώσει η προπόνηση.

Φυσικά τόσο ο Μακέντα όσο και οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό κατά την έξοδό τους στο γήπεδο μίλησαν με τους μικρούς φίλους της ιταλικής ομάδας στη γλώσσα τους και εκείνοι ανταποκρίθηκαν.

Μια βόλτα στην… ελληνική Τεργέστη

Μετά το πέρας της προπόνησης και την επιστροφή στο ξενοδοχείο οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μια ώρα ελεύθερη και αρκετοί εξ αυτών έκαναν μια βόλτα στην... ελληνική Τεργέστη.

Μια πόλη την οποία τη συνδέουν πολλά πράγματα με την Ελλάδα καθώς πολλές ελληνικές οικογένειες τα παλιότερα χρόνια είχαν βρεθεί στην Τεργέστη για δουλειές και επενδύσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ελληνικά κτήρια, αγάλματα και ελληνική εκκλησία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ