ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή του SPORT24 στην Ολλανδία, Νέστορ Ελ Μαέστρο: "Μύθος ο Γιοβάνοβιτς στη Σερβία"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Η ικανοποίηση του προπονητή της Αλ Τααβόν, Νέστορ Ελ Μαέστρο, για όσα έκανε η ομάδα του στο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό και η αποθέωσή του προς τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Αποστολή στην Ολλανδία: Κώστας Γουλής

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της Αλ Τααβόν, Νέστορ Ελ Μαέστρο, μετά το φιλικό των δύο ομάδων το απόγευμα της Πέμπτης (22/07) στο προπονητήριο του Wittenhorst, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έκανε όλα όσα έπρεπε για να περιορίσει τη δράση των "πράσινων", ιδίως στο πρώτο 45λεπτο.

"Ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ένας αγώνας με αρκετή ένταση για την εποχή, κάτι για το οποίο και οι δύο προπονητές θα είναι ικανοποιημένοι, όπως και για το γεγονός πως δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Όσον αφορά την ομάδα μου κάναμε πράγματα πάνω στο χορτάρι, τα οποία θέλαμε να κάνουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά, να κλέψουμε μπάλες στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και έτσι καταφέραμε να σκοράρουμε" τόνισε αρχικά ο 38χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: "Είμαι Σέρβος και ξέρω ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρω πως έχουν ποιότητα και δεν ήθελα να τους αφήσω να παίξουν το παιχνίδι τους. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε και η ισοπαλία ήταν το μίνιμουμ που αξίζαμε από το παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο να συγκρίνεις ομάδες το καλοκαίρι, καθώς άλλες είναι στην αρχή της προετοιμασίας τους άλλες στο τέλος. Δεν ξέρεις πως προπονήθηκαν χθες ή τι θέλουν να κάνουν στο γήπεδο μέσα στην χρονιά".

Και κατέληξε μιλώντας για τον προπονητή του "τριφυλλιού": "Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας μύθος της προπονητικής στην Σερβία. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά είναι από την χώρα μου, έχει δουλέψει πολλά χρόνια ως τεχνικός και πραγματικά του εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό.".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ