ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή του SPORT24 στην Ολλανδία: Χωρίς Βιγιαφάνιες στο φιλικό του Σαββάτου (31/7) με Φένλο, έμφαση στις στατικές φάσεις

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έμεινε εκτός και από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (30/7) στην Ολλανδία και δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο (31/7) κόντρα στη Φένλο. Εξάσκηση στις στατικές φάσεις είχε το πρόγραμμα.

Χωρίς τον Λούκας Βιγιαφάνιες θα παραταχθεί στο τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους ο Παναθηναϊκός καθώς ο Αργεντινός λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο δεν θα παίξει το Σάββατο με αντίπαλο τη Φένλο (17:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24).

Αποστολή στο Χορστ: Κώστας Γουλής

Ο Αργεντινός που εγκατάλειψε την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσεις στο γόνατο δεν γυμνάστηκε ούτε το απόγευμα και θα απουσιάσει από το παιχνίδι προληπτικά με τους πράσινους να μην θέλουν να ρισκάρουν την όποια επιβάρυνση του. Άλλωστε το φιλικό με τη Φένλο θα είναι και το τελευταίο πριν την επιστροφή του τριφυλλιού από την Ολλανδία στην Ελλάδα την Κυριακή (1/8).

Από εκεί και πέρα σε χαλαρούς ρυθμούς κύλησε το πρόγραμμα της προπόνησης το απόγευμα της Παρασκευής με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του να δουλεύουν μετά το απαραίτητο ζέσταμα μόνο σε στημένες φάσεις. Μια συνέχεια του πως τελείωσε η πρωινή προπόνηση όταν ο Σέρβος κράτησε δίπλα του κάποιους εκτελεστές φάουλ για να τους δείχνει πως θέλουν να χτυπούν τις στατικές φάσεις.

Αυτή τη φορά όμως ο 59χρονος προπονητής δούλεψε με όλη την ομάδα και έδειξε στους παίκτες τόσο κάποιες κομπίνες για την επίθεση όσο και τις θέσεις που θέλει να παίρνουν στα αμυντικά στημένα. Μάλιστα δεν δούλεψε μόνο σε κόρνερ και από τις δύο πλευρές αλλά και σε φάουλ από κάθε θέση από το κέντρο και μπροστά θέλοντας να καλύψει κάθε περίπτωση.

Ήταν η πρώτη φορά που επέμεινε τόσο πολύ στις στατικές φάσεις και σιγά-σιγά θα δουλεύει ολοένα και περισσότερο πάνω σε αυτές δείχνοντας και άλλα πράγματα στους παίκτες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ