ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή του SPORT24 στην Ολλανδία - Χατζηδιάκος: "Πιέσαμε τον Παναθηναϊκό, τον αντιμετωπίσαμε ως μεγάλη ομάδα"

Ο Παντελής Χατζηδιάκος σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδας | 19 Νοεμβρίου 2020
Ο Παντελής Χατζηδιάκος σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδας | 19 Νοεμβρίου 2020 EUROKINISSI

Ο Έλληνας στόπερ της Άλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, μίλησε για τη φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι Ολλανδοί ήταν περισσότερο προετοιμασμένοι από τους "πράσινους".

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αντιμετώπισε ως αρχηγός της Άλκμααρ τον Παναθηναϊκό στο φιλικό της Κυριακής (25/7) με τους πράσινους να γνωρίζουν την ήττα με 3-0. Ο Έλληνας στόπερ μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης και υποστήριξε πως είναι φυσιολογικό το τριφύλλι να μην είναι ακόμα έτοιμο καθώς αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι του.

Αντίθετα για την Άλκμααρ αυτό ήταν το έκτο ματς προετοιμασίας με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του να έχουν καλύτερο ρυθμό και να βγάζουν μεγαλύτερη πίεση.

Ο Χατζηδιάκος αναφέρθηκε επίσης στην επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα τόνισε πως θα το σκεφτόταν προς το τέλος της καριέρας του.

Ολλανδία-Αποστολή: Κώστας Γουλής

"Εμείς ως ομάδα παίξαμε πάρα πολύ καλά, πιέσαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι μας απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με κάποια φάση. Βέβαια είναι το δεύτερο φιλικό του, εμείς είμαστε ήδη στο έκτο παιχνίδι μας. Αντιμετωπίσαμε και πιο δυνατή ομάδα από τον Παναθηναϊκό, τη Λειψία και ήμασταν πιο προετοιμασμένοι.

Για μένα και για όσους ξέρω, τα παιχνίδια της προετοιμασίας δεν σημαίνουν κάτι. Εννοείται πως είναι σημαντικό να παίζεις καλά και να νικάς, αλλά δεν εξασφαλίζουν ότι θα πας καλά στο πρωτάθλημα. Εκεί είναι πάντα μία νέα αρχή, παίζεις για τους βαθμούς, είναι αλλιώς.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως παλιά, όπως ήταν με Τζιμπρίλ Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτές οι εποχές έχουν αλλάξει, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

- Πως είδες τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο; Διέκρινες κάτι;

"Εμείς αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό σαν μία πολύ μεγάλη ομάδα, που θα μας πιέσει. Είχαμε πει κάποια πράγματα πριν το παιχνίδι και τα είδαμε. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός εδώ στην Ολλανδία θα ήταν μία αρκετά καλή ομάδα. Για αυτό και αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα αυτή την αναμέτρηση".

- Ξεπέρασες τον τραυματισμό σου, σε βλέπουμε πάλι στο γήπεδο. Πως αισθάνεσαι και ποια είναι τα όρια σου;

"Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Ξεπέρασα τον τραυματισμό του και τώρα αρχίζει μία νέα σεζόν. Για το μέλλον, δεν ξέρω. Θα ήθελα να επανέρθω στην Εθνική, άλλωστε για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο, για να είμαστε στην Εθνική Ελλάδας. Είμαι ευγνώμων και θα ήθελε να ξαναβρεθώ σε αυτή. Μιλάμε και με τα παιδιά στην ομάδα για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ένα όνειρο που είχα από μικρός".

- Έχεις στο μυαλό σου να γυρίσεις κάποια στιγμή στην Ελλάδα;

"Όχι, αυτή τη στιγμή καθόλου. Θέλω να βελτιωθώ εδώ και πέρα και να κάνω ακόμα ένα βήμα σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου".

- Μόνο προς το τέλος της καριέρας σου θα το σκεφτείς δηλαδή;

"Προς το τέλος ναι, θα ήθελα να ζήσω το όνειρο που είχα παιδί και να παίξω σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ