ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Θέλει τον Μανούσο για την επίθεση

Ο Γιώργος Μανούσος με τη φανέλα του Ατρομήτου
Ο Γιώργος Μανούσος με τη φανέλα του Ατρομήτου EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης, εν αναμονή της ανακοίνωσης για την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία, προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τον Γιώργο Μανούσο να είναι ο "εκλεκτός" για την κορυφή της επίθεσης.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης για την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία, οι διοικούντες τον Απόλλωνα Σμύρνης προχωρούν κανονικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο μεγάλος στόχος της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος αποχώρησε από τον Ατρόμητο ύστερα από μία επιτυχημένη τετραετία, κατά την οποία μέτρησε 32 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 97 παιχνίδια.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η περίπτωση του 33χρονου επιθετικού, τότε ο νέος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει ποιος εκ των Αμπιόλα Ντάουντα ή Νίκο Ιωαννίδη θα παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Άλλωστε, τα χρήματα που έχουν προσφερθεί στον Μανούσο κυμαίνονται σε εκείνα που λαμβάνει ο Ντάουντα.

Βέβαια, από την πλευρά του, ο Μανούσος αναζητά μία καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, κοιτώντας και προς την Τουρκία, όπου τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ