ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Πήρε και τον Σίκιντζερ από την Σαντχάουζεν

Ο Κάρλο Σίκιντζερ κατά την ανακοίνωση του από τον Απόλλων | 18 Ιανουαρίου 2022
Ο Κάρλο Σίκιντζερ κατά την ανακοίνωση του από τον Απόλλων | 18 Ιανουαρίου 2022 PRINT SCREEN

Ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε σε άλλη μια προσθήκη καθώς έκανε δικό τον 24χρονο μέσο από τη Γερμανία, Κάρλο Σίκιντζερ που έπαιζε στην Σαντχάουζεν.

Σε ακόμη μια προσθήκη προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης που έκανε γνωστή τη συμφωνία του με τον 24χρονο Γερμανό μέσο, Κάρλο Σίκιντζερ, ο οποίος έως τώρα αγωνιζόταν στην Σαντχάουζεν. Μια μεταγραφή που έχει τη σφραγίδα του νέου τεχνικού του συλλόγου και ήρθε και αυτός με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Carlo Sickinger. Γεννημένος στις 29 Ιουλίου 1997, στη Καρλσρούη αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σαντχάουζεν και της Καϊζερσλάουτερν. Συνέχισε τον Ιούλιο του 2016 στην Β’ ομάδα της Καϊζερσλάουτερν όπου είχε 63 συμμετοχές και έξι γκολ.

Στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε τον Ιούλιο του 2018. Έως το καλοκαίρι του 2021 συμπλήρωσε 94 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Σαντχάουζεν με την οποία έχει επτά συμμετοχές".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ