ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς τέσσερις κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ντάουντα του Απόλλωνα Σμύρνης διεκδικεί τη μπάλα σε παιχνίδι με την ΑΕΛ για τη Super League
Ο Ντάουντα του Απόλλωνα Σμύρνης από το ματς με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (31/10, 15:00) με τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει στους Κότσαρη, Χουχούμη, Τσαμπούρη και Ντάουντα.

Χωρίς τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο (31/10, 15:00) το μεσημέρι στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κότσαρη, Χουχούμη, Τσαμπούρη, Ντάουντα που έμειναν εκτός αποστολής αλλά και στους Πατράλη, Καραγκούνη, Ράιλι. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν δύο από τους τρεις νεοαποκτηθέντες και συγκεκριμένα οι Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς.

Εν τω μεταξύ πριν την έναρξη της προπόνησης Παρασκευής έγινε γνωστό πως τα αποτελέσματα των τεστ για κορονοϊό που υποβλήθηκαν άπαντες οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ήταν αρνητικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: "Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 15:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Χειρίτραντα, Τσιλούλη, Μουνιέ, Βιτλή, Φατιόν.

Πριν από την προπόνηση, γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ήταν αρνητικά".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ