ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Τέσσερα τα κρούσματα κορονοϊού, προς αναβολή με Λαμία

Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης αργά το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε πως μετά τα νέα τεστ για κορονοϊό που έγιναν σε παίκτες και τεχνικό τιμ βρέθηκαν θετικοί δύο ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας και η αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λαμία αναμένεται να αναβληθεί.

Προς αναβολή οδεύει το παιχνίδι της Κυριακής (25/10) ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία για την 6η αγωνιστική μετά τη νέα ενημέρωση από την ομάδα της Ριζούπολης πως δύο ακόμη παίκτες βρέθηκαν στον κορονοϊό και πλέον τα κρούματα είναι τέσσερα.

Μάλιστα όπως γράφει η ανακοίνωση ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα κρούσματα την Κυριακή το πρωί. Η Super League αναμένεται την Κυριακή να αναβάλει και αυτό το παιχνίδι, το δεύτερο αυτής της αγωνιστικής, μετά την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας. Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ