STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-0: Ο Γκαραβέλης δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία INTIME

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία για τη 11η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Μεγάλη εμφάνιση από τον Γκαραβέλη, που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν για τους φιλοξενούμενους.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Λαμία, μένοντας στο φτωχό 0-0 στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα ήταν ανώτερη, αλλά ο Γκαραβέλης, που ήταν σε καλή μέρα, κράτησε το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν δις μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπρούνο Άλβες έπειτα από εκτέλεση φάουλ πήρε αρχικά την κεφαλιά, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει, τον Ιωαννίδη να παίρνει το ριμπάουντ, αλλά να αστοχεί, στέλνοντας την μπάλα έξω από την εστία της Λαμίας.

Χαρακτηριστικό της πρωτοβουλία των κινήσεων των γηπεδούχων ήταν οι τέσσερις στατικές φάσεις (τρία φάουλ και ένα κόρνερ) που είχαν γύρω από την περιοχή της Λαμίας στα 12 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Φθιώτιδας ήρθε στο 24' με τον Προβυδάκη, ο οποίος εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κότσαρη.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλων απάντησε με τον Λα Πάρα, αλλά ο Γκαραβέλης απέδειξε για μία ακόμα φορά τα καλά αντανακλαστικά του. Ο κίπερ της Λαμίας έπεσε στη γωνία του και παραχώρησε κόρνερ στο σουτ που δοκίμασε ο Ολλανδός έξω από την περιοχή. Μάλιστα, η Ελαφρά Ταξιαρχία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 42', όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση. Συγκεκριμένα, ο Λισγάρας μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά δοκίμασε ένα δυνατό βολέ, με τον Γκαραβέλη να αντιδρά εξαιρετικά και να κρατάει το μηδέν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς ωστόσο, στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στη Λαμία, με τον Τιρόνε να κάνει την κάθετη μπαλιά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Αραμπούλί να σούταρει, αλλά τον Φατιόν να "κόβει" σωτήρια. Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα ήταν ανώτερη, έχοντας 14 ενέργειες εντός περιοχής στο πρώτο μέρος, εν αντιθέσει δύο των φιλοξενούμενων.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων υποχώρησε και οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα και ανέβηκαν στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν τον Κότσαρη, με το 0-0 να παρέμενει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ