ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Αδειοδοτήθηκε απ' την ΕΠΟ

Οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ατρόμητο για τα playouts της Super League Interwetten.
Οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης και του χορήγησε την άδεια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Απόλλων Σμύρνης λόγω υποβολής ανακριβών στοιχείων δεν πήρε την αδειοδότηση απ' το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, η έφεση της Ελαφράς Ταξιαρχίας έγινε δεκτή απ' το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ, το οποίο χορήγησε στον Απόλλωνα την άδεια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση του Απόλλωνα Σμύρνης

"Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 26 Μαΐου 2021 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης και την υπ’ αριθμό 11201/21.05.2021 Έφεση της ανωτέρω ΠΑΕ κατά της υπ’αριθμό 8/18.05.2021 Απόφασης του Π.Ο.Α. και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση κατά της υπ’ αριθμ. 8/18.05.2021 Απόφασης του Π.Ο.Α.

Χορηγεί την άδεια για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA License) και τη διοργάνωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Α' Εθνικής Επαγγελματικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου (Super League 1), για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ