ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απόλλων Λάρισας: Ο Αλεξανδρής ανέλαβε αθλητικός διευθυντής

Ο Αλεξανδρής ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας
Ο Αλεξανδρής ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας APOLLON LARISSAS FC

Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοίνωσε πως ο Αλέκος Αλεξανδρής αναλαμβάνει ρόλο διευθυντή αθλητικού τμήματος στην ομάδα της Super League 2.

Ενισχύεται το σταφ του Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Super League 2 ανακοίνωσε πως ο Αλέκος Αλεξανδρής αναλαμβάνει διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος των Θεσσαλών. Μάλιστα, ο Αλεξανδρής βρέθηκε στα γραφεία του Απόλλωνα Λάρισας, όπου συζήτησε με τον μεγαλομέτοχο, Παναγιώτη Μαντζανά, για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας

"Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την είσοδο στην ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή. Ο διεθνής βετεράνος άσος με τις τόσες παραστάσεις σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, αναλαμβάνει Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος. Ο Αλεξανδρής, που σημειωτέον είναι κάτοχος και του PRO θα έχει τον ιδιαίτερο ρόλο να βοηθήσει με τις γνώσεις του, τόσο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει χαρούμενη που εντάσσει στην δύναμη της, μια πανελλήνιας αναγνώρισης, ποδοσφαιρική μορφή και ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία, για το καλό του Απόλλωνα. Ο Αλέκος Αλεξανδρής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε - μάλιστα - ευρεία συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας, με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ