ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων: Έγινε δεκτή η παραίτηση του Τεννέ

Ο Τεννές στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Τεννές στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές υπέβαλε την παραίτησή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να ανακοινώνει πως την έκανε δεκτή.

Ο Απόλλων Σμύρνης τερμάτισε τελευταίος στη Super League Interwetten και αποχαιρέτησε την πρώτη κατηγορία. Ο Μπάμπης Τεννές υπέβαλε την παραίτησή του από την Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία και έγινε δεκτή.

Ο Τεννές είχε αναλάβει τον πάγκο του Απόλλωνα στις 26 Φεβρουαρίου και αυτή ήταν η έκτη του θητεία στη Ριζούπολη.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι το ΔΣ έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής Μπάμπης Τεννές. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του".

Επιπλέον ο Απόλλωνας έκανε γνωστό πως δεν θα προχωρήσει σε καθεστώς εκκαθάρισης: "Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, το ΔΣ της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να λάβει αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και με δεδομένο ότι δεν έχει κατατεθεί εγγράφως καμία απολύτως πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Στη διάρκεια του ΔΣ απορρίφθηκε το ενδεχόμενο να τεθεί η ΠΑΕ σε καθεστώς εκκαθάρισης. Αποφασίστηκε -εάν δεν αλλάξει κάτι έως τις 25 Ιουνίου- η ΠΑΕ να προχωρήσει με την υπάρχουσα μετοχική σύνθεση και να λειτουργήσει από εδώ και στο εξής με χαμηλό μπάτζετ".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ