ΠΑΟΚ

Αποφασίζουν για τις μεταγραφές παρόντος του Ιβάν Σαββίδη

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Λουτσέσκου, Σαββίδης MOTIONTEAM

Το τοπίο στα θέματα των Βέρνμπλουμ, Πούκι αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την σύσκεψη για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και να καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις του "Δικεφάλου".

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα ήταν λογικό να δώσει ώθηση και εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα που παραμένουν ανοικτά για το Δικέφαλο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη για τις μεταγραφές με την συμμετοχή και του Ραζβάν Λουτσέσκου, που… διέκοψε τις διακοπές του και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να δώσει το παρόν του σε αυτή και υπολογίζεται ότι αύριο θα επιστρέψει στο Βουκουρέστι.

Εκτός του προέδρου και του προπονητή του ΠΑΟΚ στη σύσκεψη που διαρκεί ώρες παίρνουν μέρος ο αντιπρόεδρος του Δικέφαλου και γιος του μεγαλομετόχου Γιώργος Σαββίδης και φυσικά ο τεχνικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ.

Από τη σύσκεψη αυτή θα προκύψει ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ σε σχέση με τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας που παραμένουν οι Βέρνμπλουμ και Πούκι, αλλά και οι εναλλακτικές λύσεις που ενδιαφέρουν εφόσον προκύψουν και νέες καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει αυτήν την περίοδο να θέλει να κλείσει πρώτα επιθετικό με τις συζητήσεις που γίνονται με την πλευρά του Πούκι να είναι πολύ προχωρημένες, χωρίς πάντως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψει και κάποια έκπληξη.

Λογικά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιείται στο Μακεδονία Παλλάς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ