ΤΟΥΡΚΙΑ

"Απόφαση της Φενέρμπαχτσε για πρόταση αγοράς του Σβάρνα"

Ο Στράτος Σβάρνας εν ώρα δράσης
Ο Στράτος Σβάρνας εν ώρα δράσης EUROKINISSI

Τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει την πρόθεση της Φενέρμπαχτσε να κινηθεί για την απόκτηση του Στράτου Σβάρνα από τη ΑΕΚ.

Ειλημμένη είναι, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Τουράν Ταστσί, η απόφαση των επιτελών της Φενέρμπαχτσε να κατατεθεί πρόταση απόκτησης του Στράτου Σβάρνα από την ΑΕΚ.

Κατά τις πληροφορίες του εν λόγω ρεπόρτερ, όπως τις δημοσιεύει στο λογαριασμό του στο twitter, ο 24χρονος διεθνής στόπερ έχει αξιολογηθεί ως μια πολύ καλή περίπτωση για την ενίσχυση του κέντρου άμυνας του κωνσταντινουπολίτικου κλαμπ και λίαν συντόμως θα γίνει η επίσημη προσέγγιση προς τους "κιτρινόμαυρους" προκειμένου να μπει μια βάση στη διαπραγμάτευση. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 3 εκατομμύρια και η Ένωση θα αξιώσει σίγουρα ένα ποσοστό από ενδεχόμενη μεταπώληση του ποδοσφαιριστή.

Το αν το ποσό της προσφοράς που θα έρθει, γιατί δεν μοιάζει πιθανό να προσεγγίσει αυτό το ταβάνι, θα καλύπτει την ελληνική ομάδα και αν ο Σβάρνας διαλέξει μια τέτοια προοπτική για την καριέρα του θα διευκρινιστεί λίαν συντόμως. Αν και εφόσον, ευσταθούν οι πληροφορίες του Ταστσι.


TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ