ΚΥΠΡΟΣ

Τέλος ο Ουζουνίδης από τον ΑΠΟΕΛ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με την δεύτερη ήττα της κυπριακής ομάδας από την Ανόρθωση με 2-0 να ξεχειλίζει το ποτήρι.

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τη Δευτέρα, μετά την σχετική ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου.

Οι Γαλαζοκίτρινοι γνώρισαν την Κυριακή (25/10) τη δεύτερη κατά σειρά ήττα τους στο πρωτάθλημα της Κύπρου, αυτή την φορά από την Ανόρθωση με 2-0, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο η ήδη δυσχερής θέση του Έλληνα τεχνικού.

Έτσι, ο σύλλογος της Λευκωσίας προχώρησε στην απομάκρυνση του Ουζουνίδη από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, με τον Λούκα Χατζηλούκα να αναλαμβάνει προσωρινά χρέη προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ