ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια: Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο είναι το εμπόδιο για να συνεχιστεί ο αγώνας στο 2021

Ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο Πάπας Φραγκίσκος © 2021 SVEN HOPPE/AP IMAGES

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια διεκόπη εξαιτίας ομίχλης, όμως είναι δύσκολο να συνεχιστεί μέσα στο 2021 εξαιτίας της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο.

Το ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας διεκόπη οριστικά εξαιτίας πυκνής ομίχλης που κάλυψε το ΓΣΠ. Πλέον η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ πρέπει να αποφασίσει πότε θα συνεχίσει ο αγώνας.

Βάσει της προκήρυξης η αναμέτρηση θα έπρεπε να συνεχιστεί την Τετάρτη (1/12). Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπεύθυνη Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου, αυτό το ενδεχόμενο δυσκολεύει. Ο λόγος είναι η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο. Έτσι, το ματς κινδυνεύει να γίνει μετά το 2021.

"Περιμέναμε πώς και πώς το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το ολοκληρώσουμε. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το πότε θα παίξουμε. Όπως μας έχει ενημερώσει το στάδιο πριν από λίγο, λόγω υποχρεώσεων που έχει, λόγω της άφιξης του Πάπα και κάποιων εκδηλώσεων που θα γίνουν στο στάδιο δεν μπορεί να μας το παραχωρήσει για να γίνει το παιχνίδι κάποια μέρα από αύριο.

Αν δεν αλλάξει αυτό δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε αυτές τις μέρες, βέβαια η τελική απόφαση είναι στην εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ. Οπότε αναμένουμε αν τελικά αναμένουμε για το αν θα μπορέσουμε να παίξουμε αυτές τις μέρες. Τα εισιτήρια για το παιχνίδι θα ισχύουν κανονικά. Αν δεν καταστεί εφικτό να παίξουμε αύριο Τετάρτη, εμάς το πρόγραμμά μας είναι πιεσμένο, συνεπώς δεν υπάρχει ημερομηνία μέσα στο 2021" ανέφερε ο Ανδρέας Δημητρίου.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟΕΛ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ