ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε τον Ντάλσιο του Ιωνικού

Ο Ντάλσιο πανηγυρίζει το γκολ του επί του ΟΦΗ | 19 Μαρτίου 2022
Ο Ντάλσιο πανηγυρίζει το γκολ του επί του ΟΦΗ | 19 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ για την οποία είχατε διαβάσει πρώτοι στο SPORT24 με τον 26χρονο παίκτη να υπογράφει για δύο χρόνια στους Κύπριους.

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Ντάλσιο του Ιωνικού με τους Κύπριους να ανακοινώνουν και επίσημα τη συνεργασία τους με τον πρώην μέσο του Ιωνικού για την οποία είχε διαβάσει πρώτα στο SPORT24.

Ο Ντάλσιο ήταν ένας παίκτης που ήθελαν να κρατήσουν στη Νίκαια αλλά η ομάδα της Κύπρου του έκανε μεγαλύτερη πρόταση με τον 26χρονο μέσο να λέει το ναι και να υπογράφει για δύο χρόνια τη Δευτέρα (23/5).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Euciodálcio Gomes (εν συντομία Dálcio) για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024.

Ο Dálcio είναι 26 ετών (22/05/1996) και κατάγεται από την Guinea-Bissau. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική του ομάδα. Αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας (U19 και U20), αφού γεννήθηκε στην πορτογαλική πόλη Pragal.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται επαγγελματικά από το 2014 με τα χρώματα της Belenenses και στη συνέχεια στις Benfica B', Rangers, Παναιτωλικό και Ιωνικό.

Είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κεντρικού άξονα.

Καλωσορίζουμε τον Dálcio, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος".

TAGS ΑΠΟΕΛ ΚΥΠΡΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ