VIRAL

Από τον παιδικό σταθμό στις ακαδημίες της Άρσεναλ ο 5χρονος Ζέιν Άλι Σαλμάν

Ο 4χρονος, Ζέιν Άλι Σαλμάν, είναι ο μικρότερος παίκτης που έχει ποτέ αποκτήσει ακαδημία της Άρσεναλ
Ο 4χρονος, Ζέιν Άλι Σαλμάν, είναι ο μικρότερος παίκτης που έχει ποτέ αποκτήσει ακαδημία της Άρσεναλ PRINT SCREEN BBC

Ο 5χρονος Ζέιν Άλι Σαλμάν είναι ο νεότερος παίκτης των ακαδημιών της Άρσεναλ στην ιστορία του συλλόγου, που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα του τμήματος scouting των Κανονιέρηδων σε ηλικία μόλις 4 ετών.

Ποδοσφαιριστής από... κούνια είναι ο Ζέιν Άλι Σαλμάν, ο οποίος σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα της Άρσεναλ και έγινε ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που γράφτηκε ποτέ στις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου.

"Είναι πολύ πιο γρήγορος από αυτούς και πιο αποφασισμένος να πάει και να πάρει την μπάλα. Ο τρόπος που κλωτσάει μια μπάλα, ο τρόπος που την περνάει ήταν πολύ καλύτερος από όλους τους άλλους. Το παιδί κάνει κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνει", τόνισε χαρακτηριστικά ο κυνηγός ταλέντων της Άρσεναλ, Στίβεν Ντινς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο μικρός Σαλμάν τράβηξε την προσοχή των Gunners, αφού έκανε ντρίμπλες σε παίκτες της διπλάσιας ηλικίας από τη δική στο γήπεδο (επτά, οκτώ και εννέα ετών). Μάλιστα, παρότι μόλις έκλεισε τα πέντε του χρόνια, φέρεται να έχει λάβει προσφορές κι από άλλα μεγάλα κλαμπ.

TAGS VIRAL ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ