ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Από την 1η Ιουλίου οριστικά στη Νόριτς ο Γιαννούλης

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα που ήταν και αρχηγός
Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα που ήταν και αρχηγός EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν η Νόριτς θα αποκτήσει και τυπικά τα δικαιώματα του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στα "καναρίνια" ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Την 1η Ιουλίου θα επισημοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς. Ο δανεισμός του Έλληνα ακραίου αμυντικού ισχύει μέχρι και τις 30 Ιουνίου, ημερομηνία που θα σημάνει και το τέλος της σεζόν. Έτσι την επομένη ο παίκτης θα ανήκει και τυπικά πλέον στα "καναρίνια" με βάση όσα έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στη Νόριτς και τον ΠΑΟΚ.

Η εξαγορά των δικαιωμάτων του Γιαννούλη ήταν υποχρεωτική με την άνοδο της Νόριτς στην Premier League, αν και με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Έλληνας αμυντικός κέρδισε επάξια μια θέση στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας.

Αναφορά για το χρόνο της μεταγραφής του Γιαννούλη στην αγγλική ομάδα υπήρξε και στο BBC, το οποίο αναφέρει ότι η Νόριτς είναι έτοιμη να υπογράψει τις μεταγραφές των Μπεν Γκίμπσον από την Μπέρνλι και Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκαν φέτος ως δανεικοί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ