ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από Πέμπτη τα σπουδαία για Δώνη και Παναθηναϊκό

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis prior to a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis prior to a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Για την Πέμπτη (31/5) έχει προγραμματιστεί το ραντεβού των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη που εκκρεμεί, ώστε να διαπιστώσουν εάν θα συνεργαστούν στον Παναθηναϊκό.

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε την Τετάρτη (30/5) για την κάλυψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης επέστρεψε στην Αθήνα, αλλά δεν συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα, αφού είχε υποχρεώσεις για το σεμινάριο προπονητικής που παρακολουθεί.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δύο άνδρες έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους για την Πέμπτη (31/5). Ο Νίκος Νταμπίζας θα συζητήσει με τον Γιώργο Δώνη για τους όρους της συνεργασίας τους, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχει σύγκλιση μετά τις διαφορές που διαπιστώθηκαν.

Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο για τις απαιτήσεις του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του και πήρε οδηγίες για την περαιτέρω διαχείριση των συζητήσεων. Πάντως, για παν ενδεχόμενο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει λίστα με εναλλακτικές επιλογές.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ