SERIE A

Απίθανη στιχομυθία Μουρίνιο - Σπαλέτι: "Σπαλέταρε, θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια;" "Πρόσεχε, μη γυρίσουν μπούμερανγκ όσα λες"

Απίθανη στιχομυθία Μουρίνιο - Σπαλέτι: "Σπαλέταρε, θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια;" "Πρόσεχε, μη γυρίσουν μπούμερανγκ όσα λες"
TWITTER

Ζοζέ Μουρίνιο και Λουτσιάνο Σπαλέτι πείραξαν ο ένας τον άλλον σε ζωντανή σύνδεση, ύστερα από τις νίκες της Ρόμα και της Νάπολι και δύο αγωνιστικές πριν από τη μεταξύ τους μονομαχία στη Serie A.

Μία απίθανη στιχομυθία σημειώθηκε στη ζωντανή εκπομπή του δικτύου DAZN που μεταδίδει τα παιχνίδια της Serie A. Η Νάπολι νίκησε στην Τοσκάνη τη Φιορεντίνα με 2-1 και έκανε το 7/7, ενώ την ίδια ώρα η Ρόμα επικρατούσε με 2-0 της Έμπολι στο "Ολίμπικο" και στην εκπομπή βγήκαν σε ταυτόχρονη σύνδεση οι προπονητές των δύο νικητών.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι των "παρτενοπέι" έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο των "τζιαλορόσι", όπως φάνηκε και από όσα είπαν στο "παράθυρο", όπου μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα παρακάτω:

Μουρίνιο: "Μεγάλε Σπαλέταρε. Μεγάλε. Τι γίνεται; Θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια; Κατά τη γνώμη μου, θα χάσετε στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι"

Σπαλέτι: "Ηρέμησε, είσαι επικίνδυνος και η πρόβλεψη θα γυρίσει εναντίον σου"

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος εννοούσε την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Νάπολι που είναι το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι των πρωτοπόρων της Serie A.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΝΑΠΟΛΙ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ