ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απίστευτο, οι γυναίκες της Αγγλίας κέρδισαν 20-0 τη Λετονία

Οι παίκτριες της Εθνικής γυναικών της Αγγλίας πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Λετονίας
Οι παίκτριες της Εθνικής γυναικών της Αγγλίας πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Λετονίας © 2021 ROMAN KOKSAROV/AP IMAGES

Σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών του 2023 η Αγγλία κέρδισε 20-0 τη Λετονία έχοντας 63 τελικές στην αναμέτρηση εκ των οποίων οι 30 στην εστία.

Απίστευτο αποτέλεσμα στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών για το 2023 με την Αγγλία να επικρατεί της Λετονίας με 20-0 σε ένα ματς που διεξήχθη την Τρίτη το βράδυ.

Η Αγγλία στη διάρκεια του αγώνα είχε 63 τελικές εκ των οποίων οι 30 στην εστία και η κατοχή στο ματς ήταν 86-14 υπέρ των γηπεδούχων.

Δέκα διαφορετικές παίκτριες της Αγγλίας πέτυχαν τα 20 τέρματα ενώ το σκορ στο ημίχρονο ήταν 8-0 και μάλιστα με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Λετονία προχώρησε σε αλλαγή γκολκίπερ.

Τέσσερις παίκτες της Αγγλίας, οι Μιντ, Γουάιτ, Χεμπ και Ρούσο πέτυχαν χατ τρικ ενώ από δύο τέρματα σημείωσαν οι Τόουν, Ίνγκλαντ και από ένα οι Στάνγουέι, Κάρτερ, Σκοτ, και Νομπς. Το πρώτο γκολ μπήκε στο 3' της αναμέτρησης και το τελευταίο στο 88'. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λετονία η Αγγλία είχε επικρατήσει και πάλι με 10-0.

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ