ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη φάση σε ματς του MLS, με γκολ μετά από δύο δοκάρια και ισάριθμες αποκρούσεις

Απίστευτη φάση σε ματς του MLS, με γκολ μετά από δύο δοκάρια και ισάριθμες αποκρούσεις

Η αναμέτρηση στο MLS μεταξύ των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και της Σικάγο Φάιερ προσέφερε στο φίλαθλο κοινό μία από τις πιο θεαματικές φάσεις της χρονιάς, αφού χρειάστηκαν δύο δοκάρια και ισάριθμες αποκρούσεις για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο μέρος στην αναμέτρηση Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς - Σικάγο Φάιερ για το MLS έληξε χωρίς γκολ όμως η έναρξη του δευτέρου μέρους φρόντισε να αποζημιώσει το φίλαθλο κοινό, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα μέσα από μία από τις περιπετειώδεις φάσεις που έχουν λάβει χώρα μέσα στο 2022.

Αυτή κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα, με τη μπάλα να "αρνείται πεισματικά" να μπει στα δίχτυα των φιλοξενουμένων, είτε επειδή οι παίκτες της Σαν Χοσέ Έρθκουεϊς σημάδευαν τα δοκάρια (δύο φορές) είτε επειδή ο κίπερ και οι αμυντικοί της Σικάγο Φάιερ σταματούσαν τη μπάλα με ηρωικές επεμβάσεις.

Παρόλα αυτά, η επιμονή των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε στο φινάλε, με τον Κικάνοβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μπροστά σε σχεδόν ανυπεράπιστη εστία και να κάνει το 1-0, για να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ