ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Απείλησαν και έδεσαν την οικογένεια του Ζαχάβι μέσα στο σπίτι της

Ο Έραν Ζαχάβι της Αϊντχόφεν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 32 του Europa League 2020-2021 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021
Ο Έραν Ζαχάβι της Αϊντχόφεν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 32 του Europa League 2020-2021 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 THANASSIS STAVRAKIS/ASSOCIATED PRESS

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας του Εράν Ζαχάβι, όσο αυτός βρισκόταν με την Αϊντχόφεν σε αγώνα και απείλησαν με όπλο την οικογένειά του.

Σε κίνδυνο βρέθηκε η σύζυγος και τα παιδιά του Εράν Ζαχάβι, αφού τους έδεσαν και τους απείλησαν με όπλο δύο άτομα που εισέβαλαν στο σπίτι του επιθετικού της Αϊντχόφεν.

Ο Ισραηλινός διεθνής ετοιμαζόταν για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίλεμ, ωστόσο μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, αναχώρησε από το Τίλμπουργκ για το Άμστερνταμ όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει ότι η βίλα που έγινε στόχος ληστών ήταν του Ισραηλινού επιθετικού, δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δεν έχουν καταγραφεί συλλήψεις μέχρι στιγμής και δεν έγινε γνωστό αν σημειώθηκε κάποια κλοπή.

Photo Credits: © 2020 Thanassis Stavrakis/Associated Press

TAGS ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ