ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Γκασπερίνι για Γκόμες: "Εκείνος μου επιτέθηκε όχι εγώ, από την Αταλάντα έφυγε γιατί ήταν ασεβής"

Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι
Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι © 2021 EFREM LUKATSKY/AP IMAGES

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι υπερασπίστηκε τον εαυτό του μετά τις δηλώσεις του Πάπου Γκόμες για σωματική επίθεση, τονίζοντας πως ο Αργεντινός του επιτέθηκε, ενώ τον κατηγόρησε και για άσχημη συμπεριφορά προς τους πρώην συμπαίκτες του στην Αταλάντα.

Έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από την Αταλάντα με προορισμό τη Σεβίλλη, ο Πάπου Γκόμες αποκάλυψε σε συνέντευξη πως ο πρώην προπονητής του στον ιταλικό σύλλογο προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά.

Σύμφωνα με τον 33χρονο φορ, οι δύο άντρες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση αφού δεν υπάκουσε τις οδηγίες του Ιταλού κόουτς, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί πολύ κοντά στο να του επιτεθεί.

Ωστόσο, η ιστορία που ανέφερε ο Γκασπερίνι διαφέρει. Ο τεχνικός της Αταλάντα μίλησε στη "Gazzetta dello Sport" για τις κατηγορίες του Γκόμες, τονίζοντας πως συνέβη το αντίθετο.

Για την ακρίβεια, υποστήριξε πως ο Αργεντινός διεθνής ήταν εκείνος που του επιτέθηκε, ενώ τον κατηγόρησε και για άσχημη συμπεριφορά προς τους πρώην συμπαίκτες του.

"Η συμπεριφορά και η στάση του Γκόμες, εντός και εκτός γηπέδου ήταν απαράδεκτη για τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Η επίθεση προήλθε από αυτόν, όχι από εμένα, αλλά ο πραγματικός λόγος που έφυγε από το Μπέργκαμο είναι επειδή ήταν ασεβής προς τους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Ελπίζω ότι ο Γκόμες θα συνεχίσει να συζητιέται για τις εμφανίσεις του, όπως έκανε στην Αταλάντα".

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ