ΠΑΟΚ

Αουγκούστο στο SPORT24: "Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ σε αυτή τη θέση, σημασία έχουν τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ"

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ
Ο Ντάγκλας Αουγκούστο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, μίλησε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το νέο ρόλο που του έχει δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθά την ομάδα του.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως επιθετικός μέσος και βοήθησε σημαντικά τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο SPORT24 μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ -με μεταφραστή τον Λούκας Τέιλορ- και παραδέχθηκε ότι η θέση στην οποία τον χρησιμοποιεί στα δυο τελευταία παιχνίδια του ήταν… άγνωστη, αλλά θεωρεί ότι έχει προσαρμοστεί τόσο όσο χρειάζεται για να βοηθήσει την ομάδα του.

"Είναι μια θέση στην οποία δεν έχω αγωνιστεί στο παρελθόν. Πιστεύω όμως ότι αρχίζω να προσαρμόζομαι σε αυτήν. Το σημαντικό είναι να μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου, να βοηθώ τον ΠΑΟΚ για να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται".

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ανέφερε: "Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια που θα δώσουμε στην έδρα μας και να τα κερδίσουμε και αυτά".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ