ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Στο Μουντιάλ του Κατάρ θα υποστηρίζω τον Καναδά"

Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεαλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σεβίλλη | 17 Απριλίου 2022
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεαλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Σεβίλλη | 17 Απριλίου 2022 @2022 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έκρυψε το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την Μίλαν μέσω συνέντευξης του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό ενώ αποκάλυψε πως στο επικείμενο Μουντιάλ η εθνική ομάδα που θα υποστηρίζει θα είναι εκείνη του Καναδά.

Ο Κάρλο Αντσελότι διανύει τη δεύτερη θητεία του στην Ρεάλ και σε περίπτωση που κατακτήσει την La Liga (είναι το ακλόνητο φαβορί η ομάδα της Μαδρίτης μετά και το 3-2 στην έδρα της Σεβίλλης) θα έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους που έχει διεκδικήσει με τους μερένγκες, παρόλα αυτά υπάρχει μία ομάδα για την οποία νοιάζεται παρόλο που έχουν περάσει χρόνια από τότε που την υπηρετούσε.

Αυτή είναι η Μίλαν, με τον "Καρλέτο" να αναφέρεται σε συνέντευξή του στον "Rai Radio 1" για τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει με τους ροσονέρι, στους οποίους έζησε μεγάλες στιγμές και ως παίκτης και ως προπονητής, και να μην κλείνει την πόρτα της επιστροφής. "Αν θα επιστρέψω στην Μίλαν μετά από την Ρεάλ; Ποιος ξέρει.

Θα μιλήσω την ημέρα που θα κλείσω την καριέρα μου στην Ρεάλ. Εάν το κάνω σε 20 χρόνια από τώρα, πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να βγω στη σύνταξη παρά να πάω στην Μίλαν. Είναι πάντως μία από τις λίγες ομάδες που έχω στην καρδιά μου επειδή με μεγάλωσε. Όχι ως παίκτη αλλά ως προπονητή.

Εάν θα επέστρεφα ως σύμβουλος; Υπάρχει ο Μαλντίνι που κάνει αυτή τη δουλειά εξαιρετικά, δεν έχει ανάγκη από δύο", τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως, λόγω απουσίας της Ιταλίας από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα υποστηρίζει τον Καναδά.

"Στην τελική φάση του Μουντιάλ θα στηρίζω τον Καναδά. Λείπει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Επιπλέον, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καναδά είναι από το Αμπρούτσο, συνεπώς όλοι θα πρέπει να στηρίζουν τον Καναδά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ