LA LIGA

Αντσελότι σε Κούμαν μετά το Clasico: "Έχουμε περίπλοκη δουλειά, πρέπει να συνεχίσουμε"

Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα
Ο Κάρλο Αντσελότι με τον Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORNT / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι έστειλε μήνυμα στήριξης στον Ρόναλντ Κούμαν μετά τη λήξη της αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι και οι δύο έχουν περίπλοκη δουλειά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο χθεσινό "El Clasico", καθώς επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 2-1 και διατηρήθηκε σε κοντινή απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και όταν οι δύο προπονητές έδωσαν το χέρι, ως είθισται, ο Αντσελότι φαίνεται να είπε στον Κούμαν: "Έχουμε περίπλοκη δουλειά, πρέπει να συνεχίσουμε", όπως υποστηρίζει το ισπανικό μέσο "cuatro.com". Ο Ιταλός τεχνικός νιώθοντας ότι και ο ίδιος έχει την ίδια πίεση, θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα στήριξης για τη συνέχεια.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Μπαρτσελόνα δέχθηκε σκληρή κριτική για μια ακόμα φορά από τον καταλανικό Τύπο, ενώ οι οπαδοί των μπλαουγκράνα τον προπηλάκισαν κατά την έξοδό του από το Καμπ Νόου, την ώρα που αποχωρούσε με το αυτοκίνητό του από το γήπεδο.

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ