ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ο Ζιντάν κέρδισε τρία Champions League στη σειρά, εγώ θέλω ένα ακόμα"

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι © 2010 KERSTIN JOENSSON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ενόψει του ματς με την Σέριφ πως δεν θέλει η φετινή Ρεάλ να συγκρίνεται με την ομάδα του Ζιντάν που έφτασε τρεις σερί χρονιές στην κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο έθεσε και εκείνος ως στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Η πρεμιέρα του Champions League βρήκε την Ρεάλ Μαδρίτης να αλώνει το Μιλάνο επικρατώντας με 1-0 της Ίντερ και το βράδυ της Τρίτης (28/9, 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD, Live από το SPORT24) έχει την ευκαιρία να κάνει το "2 στα 2" στη φάση των ομίλων, υποδεχόμενη στο Μπερναμπέου την σταχτοπούτα του θεσμού, Σέριφ, στην οποία αγωνίζονται οι Κολοβός, Αθανασιάδης και Ευαγγέλου.

Σε δηλώσεις μάλιστα που έκανε ενόψει του αγώνα ο Κάρλο Αντσελότι φρόντισε να βάλει ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών των μερένγκες, αφού παρότι ζήτησε να μη γίνονται συγκρίσεις αυτής της ομάδας με εκείνης που είχε ο προκάτοχός του, Ζινεντίν Ζιντάν, και η οποία πήρε τρία σερί Champions League, δεν έκρυψε την επιθυμία για εκ νεου κατάκτηση του τροπαίου.

"Για μας είναι ξεχωριστό να εκπροσωπούμε αυτόν τον σύλλογο. Είναι η δυσκολότερη διοργάνωση αλλά έχουμε συνηθίσει περισσότερο σε σχέση με τους άλλους να την κατακτούμε, έχουμε ένα μικρό αβαντάζ", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός για να προσθέσει:

"Είναι δύσκολο να πω επειδή το ρόστερ έχει αλλάξει και δεν θέλω να συγκρίνω αυτή την ομάδα με εκείνη που είχε ο Ζιντάν.

Ο Ζιζού έκανε το καλύτερο που μπορούσε, μακάρι να μπορούσα να κατακτήσω και εγώ τρία Champions League στη σειρά. Η ευχή μου είναι να μπορέσω να κατακτήσω ένα ακόμα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ