ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ο Αζάρ υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν"

Ο Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αθλέτικ
Ο Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Αθλέτικ RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Ρεάλ σκοπεύει να πουλήσει τον Αντέν Αζάρ, ξεκαθαρίζονται πως ο Βέλγος επιθετικός συμπεριλαμβάνεται στα σχέδιά του και για την επόμενη σεζόν.

Η παραμονή του Εντέν Αζάρ στη Μαδρίτη σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα παρέμενε αβέβαιη, αφού η Ρεάλ έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Βέλγο διεθνή.

Τα Μέσα στην Ισπανία υποστήριζαν πως οι "μερένγκες" έχουν βγάλει στην αγορά τον 31χρονο, καθώς η πώλησή του θα έκανε χώρο για το salary cap, δεδομένου ότι ο ισπανικός σύλλογος θα προσπαθήσει το προσεχές καλοκαίρι να αποκτήσει τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ.

Μάλιστα, τη φετινή σεζόν ο Αζάρ έχει καταγράψει 17 συμμετοχές με τη φανέλα των Μαδριλένων, εκ των οποίων μόλις τις επτά ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Βέλγο διεθνή να αποχωρεί από τη Ρεάλ.

Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με την Έλτσε (23/1) ο Ιταλός κόουτς τόνισε χαρακτηριστικά: "Ναι, ο Αζάρ υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ