ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Η βαθμολογία στην La Liga δεν θα παίξει ρόλο στο Clasico με την Μπαρτσελόνα"

Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο
Ο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπιλμπάο © 2021 RICARDO LARREINA / AP IMAGES

Τα αρκετά προβλήματα της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν δεν είναι αρκετά για να εφησυχάσουν τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ξεκαθάρισε ενόψει της κόντρας των δύο ομάδων στο ισπανικό Σούπερ Καπ πως δεν υπάρχει φαγορί στο εν λόγω ζευγάρι.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει φάει με το κουτάλι τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ειδικά εκείνους όπου διακυβεύονται τρόπαια και διακρίσεις, και το γεγονός αυτό είναι μεγάλο όπλο της Ρεάλ ενόψει του επικείμενου Clasico (12/1, 21:00, Novasports 2HD και LIVE από το SPORT24) με την Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες συγκρούονται το βράδυ της Τετάρτης στο Ριάντ στον πρώτο ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ (Μπιλμπάο - Ατλέτικο αναμετρώνται την Πέμπτη στο δεύτερο ζευγάρι) και ο Ιταλός φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα, ξεκαθαρίζοντας πως η πρωτιά των μερένγκες στην βαθμολογία της La Liga δεν τους μετατρέπει επουδενί στο φαβορί του ντέρμπι.

"Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η βαθμολογία στην La Liga δεν παίζει ρόλο. Θα αντιμετωπίσουμε έναν ισχυρό αντίπαλο, που έχει ίσως περισσότερα προβλήματα απ'ότι εμείς, αλλά σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο: να φτάσουμε στον τελικό.

Εάν οι παίκτες σκέφτονταν πως είναι το φαβορί, αυτό θα με ανησυχούσε. Όμως δεν συμβαίνει αυτό", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Αντσελότι, ενώ ο Τόνι Κρόος συμφώνησε ουσιαστικά με τον προπονητή του, προσθέοντας για την κόντρα της βασίλισσας με τους μπλαουγκράνα:

"Μπορεί να είμαστε μπροστά στην La Liga αλλά η εμπειρία μου με έχει διδάξει πως σε ένα Clasico δεν υπάρχουν φαβορί. Μπορούν να συμβούν τα πάντα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ