ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι για Καζεμίρο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Μίλησα μαζί του, θέλει να φύγει"

Ο Αντσελότι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ
Ο Αντσελότι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Champions League 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι εναντίον της Θέλτα το Σάββατο (20/8 23:00) επιβεβαίωσε την επιθυμία του Καζεμίρο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Θέλτα το Σάββατο (20/8, 23:00) μίλησε για την υπόθεση του Καζεμίρο και επιβεβαίωσε πως ο 30χρονος μέσος θέλει να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης.

"Έχω μιλήσει με τον Καζεμίρο. Θέλει να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση, μια νέα ευκαιρία. Ο σύλλογος καταλαβαίνει ότι επειδή είναι ο Καζεμίρο, για ό,τι έχει κάνει σε αυτόν τον σύλλογο και για το άτομο που είναι, πρέπει να σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Υπάρχουν οι διαπραγματεύσεις σε αυτό αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν είναι επίσημο. Είναι ακόμα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και η θέλησή του είναι να φύγει. Εάν φύγει και επιτευχθεί μια λογική συμφωνία, έχουμε τους πόρους να τον αντικαταστήσουμε".

Για το αν θέλησε να του αλλάξει γνώμη: "Δεν προσπάθησα να τον πείσω. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Καζεμίρο. Ακούγοντας τη θέλησή του και την επιθυμία του, δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω. Αν όλα πάνε καλά γι' αυτόν, πρέπει να του ευχηθούμε τα καλύτερα και να κοιτάξουμε σε αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολη η συζήτηση γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν δεν μείνει, οι ευχαριστίες σε αυτόν είναι μεγάλες."

Για τον αντικαταστάτη του: "Υπάρχει αντικαταστάτης εντός της ομάδας. Ο Τσουαμένι έχει υπογραφεί σε αυτή τη θέση και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους χαφ της αγοράς. Ο Κρος μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Εκεί έπαιζε και ο Καμαβίνγκα στο παρελθόν."

Πότε έμαθε για την αποχώρηση του Kαζεμίρο: "Μερικές φορές ακούω και διαβάζω τις φήμες, αλλά μερικές φορές δεν προσέχεις τι συμβαίνει. Χθες κατάλαβα ότι θα μπορούσε να συμβεί. Τα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αλλάζουν: πάλεψε και ανταγωνίσου σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά με και χωρίς τον Καζεμίρο, όλοι αναγνωρίζουν τη σημασία αυτού του παίκτη και την αγάπη που τρέφουμε γι 'αυτόν".

Οι λόγοι του Καζεμίρο: "Αυτά είναι προσωπικά θέματα. Ο Καζεμίρο έχει καταλάβει πολύ καλά τι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μένα όταν ήμουν προπονητής της Μίλαν: είσαι πολύ καλός, αλλά έρχεται μια στιγμή που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο. Και ένιωθε πολύ καλά σε ένα κλαμπ που ήταν σαν οικογένεια. Είναι κάτι προσωπικό και το καταλαβαίνω απόλυτα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ