ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Είναι καλό που οι οπαδοί μάς ξυπνούν με αποδοκιμασίες"

Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Σαχτάρ στο Champions League
Ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Σαχτάρ στο Champions League © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι στάθηκε στην ατμόσφαιρα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", τονίζοντας πως οι φίλαθλοι της Ρεάλ συνέβαλαν με τον τρόπο τους στη νίκη επί της Σαχτάρ, καθώς με τις αποδοκιμασίες τους ενεργοποίησαν τους παίκτες.

Η Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης (3/11) έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, με τον Καρίμ Μπενζεμά να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των "μερένγκες", χαρίζοντας στην ομάδα του μία σημαντική νίκη επί της Σαχτάρ (2-1).

Στο 39' οι Ουκρανοί ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1 με τον Φερνάντο και χρειάστηκε να σκοράρει ξανά στο 75' ο Γάλλος διεθνής για να πάρει τελικά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι το τρίποντο. Μάλιστα, ο Ιταλός κόουτς μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί, οι οποίοι τόνισε ότι με τα σφυρίγματα και τις αποδοκιμασίες του, βοήθησαν την ομάδα να "ξυπνήσει", όταν είχε αρχίσει να οπισθοχωρεί.

"Ξέρω πολύ καλά την ατμόσφαιρα εδώ. Απαιτεί πολλά από εμάς και είναι καλό γιατί μάς δίνει κίνητρο. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια δεν ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνα. Είναι καλό που οι οπαδοί μάς ξυπνούν με αποδοκιμασίες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ