ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Είχαμε δουλέψει το πρέσινγκ ψηλά κι έτσι βρήκαμε το 1-1 που άλλαξε όλο το παιχνίδι"

Ο Κάρλο Αντσελότι χειροκροτεί το κοινό
Ο Κάρλο Αντσελότι χειροκροτεί το κοινό @ 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι στάθηκε στη φάση της ισοφάρισης της Ρέαλ που προήλθε από πίεση των παικτών του ψηλά και λάθος του Ντοναρούμα, τονίζοντας πως το 1-1 άλλαξε όλο το ματς και έδωσε ώθηση στους παίκτες του για την ανατροπή επί της Παρί.

Ενθουσιασμένος με την εικόνα της Ρεάλ στο τελευταίο ημίωρο που έφερε την απίστευτη ανατροπή κόντρα στην Παρί αλλά και πεπεισμένος πως η αρχή του τέλους των Παριζιάνων ήρθε με το που έγινε το 1-1 από την πίεση πάνω στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι, λίγο μετά την πρόκριση της ομάδας τους στις οκτώ κορυφαίες του φετινού Champions League.

"Είναι ένα ξεχωριστό βράδυ επειδή πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι, που έγινε μάλιστα ακόμα πιο περίπλοκο έπειτα από το γκολ του Εμπαπέ.

Δυσκολευόμασταν στην ανάκτηση της μπάλας αλλά με το πρέσινγκ ψηλά που είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση, πήραμε τη μπάλα από το λάθος του Ντοναρούμα και αυτό άλλαξε όλο το παιχνίδι", τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής των μερένγκες, για να προσθέσει με νόημα:

"Από εκείνο το σημείο άρχισε να μας σπρώχνει ο κόσμος και αρχίσαμε να δημιουργούμε όλο και περισσότερο. Ήταν ένα θεαματικό βράδυ και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Τα πρώτα 45 λεπτά δεν ήταν αυτά που περιμέναμε, είχαμε πολλές δυσκολίες κάτι που ήταν φυσιολογικό, όμως σιγά σιγά βελτιώσαμε το πρέσινγκ μας.

Κάτι τέτοιο είναι ριψοκίνδυνο όταν είσαι ένας με έναν με τον Εμπαπέ αλλά επιβιώσαμε. Μετά από το 1-1, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο άλλαξε εντελώς.

Η τελευταία μισή ώρα ήταν θεαματική, διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατόν να αποκλείσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ