CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Δεν ανησυχώ για τον τελικό, η Λίβερπουλ είχε περισσότερες δυσκολίες από εμάς"

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Κάντιθ
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Κάντιθ JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε πως δεν ανησυχεί για τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ, τόνισε ότι θέλει να απολαύσει το παιχνίδι, ενώ σημείωσε πως οι κόκκινοι είχαν πιο δύσκολο πρόγραμμα από τη Ρεάλ.

Στις 28 Μαΐου Ρεάλ και Λίβερπουλ θα μονομαχήσουν για το τρόπαιο του Champions League, με τον Κάρλο Αντσελότι να τονίζει πως δεν ανησυχεί για τη μεγάλη βραδιά.

Ο προπονητής των "μερένγκες" υποστήριξε ότι το πιο σημαντικό είναι οι ομάδες να απολαύσουν τον τελικό, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του Κιλιάν Εμπαπέ με την ομάδα.

"Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον τελικό του Champions League. Είναι φυσιολογικό να είσαι νευρικός όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις μια δυνατή ομάδα όπως η Λίβερπουλ, αλλά είμαστε χαρούμενοι. Δεν ανησυχώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο μέρος όπου πολλοί άλλοι θα ήθελαν Είναι το καλύτερο παιχνίδι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πρέπει να το απολαύσουμε.

Η Λίβερπουλ είχε περισσότερες δυσκολίες από εμάς τον τελευταίο καιρό, παίζει πολύ σημαντικά παιχνίδια για να προσπαθήσει να κερδίσει την Premier League, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα την επηρεάσει. Στο τέλος, ωστόσο, και οι δύο ομάδες θα ζήσουν την ίδια στιγμή. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα, αυτοί το Κύπελλο Αγγλίας. Είχαμε και οι δύο χαρά

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τελικό του Champions League. Όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: να κερδίσουμε τον 14ο. Δεν μας επηρεάζουν τα όσα γράφονται για τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Το κίνητρο και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος.".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ