ΠΑΟΚ

Άντριγια Ζίβκοβιτς: "Να δώσουμε το… αίμα μας στα playoffs"

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ υποσχέθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν για να κερδίσουν τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη μιλώντας στη NOVA τόνισε ότι από αύριο κιόλας ο Δικέφαλος θα πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Αστέρα και να επικεντρωθεί στο πως θα πάρουν τις νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζίβκοβιτς:

"Δεν είναι ωραίο να χάνεις ένα παιχνίδι. Είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι σήμερα. Από αύριο θα πρέπει να αναλύσουμε τι κάναμε λάθος σε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά".

Θεωρεί ότι είναι λεπτομέρειες αυτά που καθόρισαν το αποτέλεσμα: "Σίγουρα ήμασταν άτυχοι με το γεγονός ότι για πολύ λίγο ο Μάικλ ήταν οφσάιντ. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές μικρές λεπτομέρειες κρίνουν τους αγώνες στο ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να γυρίσουμε το παιχνίδι. Εάν είχαμε σκοράρει όλα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αλλά και έτσι παλέψαμε και αντιδράσαμε".

Εάν ήταν και κακό αποτέλεσμα μετά το σερί νικών: "Κατά πρώτο λόγο σε κάθε αγώνα υπάρχουν και τα τρία αποτελέσματα. Πρέπει να κάνουμε ένα θετικό σερί, κάτι που δεν έχουμε καταφέρει φέτος. Πρέπει όμως να το κάνουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε στη συνέχεια στο πρωτάθλημα".

Εάν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στα δύσκολα παιχνίδια δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει και στη συνέχεια της σεζόν, έχει πολλά τέτοια παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και Αστέρα: "Δεν μπορούμε να κοιτάμε το παρελθόν. Ξέρουμε τι έχει συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% και το αίμα μας ακόμα σε αυτά τα παιχνίδια. Και αυτό μπορώ να το υποσχεθώ εγώ και για μένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου".

Εάν βλέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον στόχο της δεύτερης θέσης: "Προφανώς. Εάν πάρουμε τη δεύτερη θέση σημαίνει ότι θα κερδίσουμε τα περισσότερα παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και φυσικά θέλουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση".

TAGS ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ