ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντούνα: "Απογοητεύτηκα που δεν πήγα στην Ευρώπη"

Mexico's Uriel Antuna reacts after being called offsides on a goal attempt during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Julio Cortez)
Mexico's Uriel Antuna reacts after being called offsides on a goal attempt during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Julio Cortez) AP

Ο Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, με δηλώσεις του στη χώρα του εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως δεν πήρε μεταγραφή στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ κοντά στον Ουριέλ Αντούνα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, deal με την Κρουζ Αζούλ δεν υπήρξε και έτσι οι πράσινοι αποφάσισαν να παγώσουν τις επαφές τους με την μεξικανική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ σε δηλώσεις του στο Μεξικό εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως δεν κατάφερε να πάρει εν τέλει μεταγραφή στην Ευρώπη.

"Απογοητεύτηκα γιατί πάλευα για να μπορέσω να πάω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ακόμα δουλεύω γι' αυτό. Δεν καρποφόρησε, αλλά συνεχίζω να εργάζομαι για να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο, για να παίζω καλά στην ομάδα μου γιατί ξέρω ότι έτσι θα με δει κάποιος άλλος" δήλωσε συγκεκριμένα.

Πάντως τόνισε πως δεν θέλει να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα του Μεξικού, καθώς είναι ευχαριστημένος στην Κρουζ Αζούλ: "Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι στην Κρουζ Αζούλ. Δεν θέλω να αφήσω την ομάδα γι' άλλο κλαμπ στο Μεξικό. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Μου φέρθηκαν πολύ καλά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ