ΑΕΛ

Αντωνίου: "Η ΑΕΛ δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Αντωνίου υποσχέθηκε ότι με την πάροδο του χρόνου η ΑΕΛ θα δημιουργήσει ξανά μία ομάδα ανάλογη του παρελθόντος της.

Την ήττα με 2-0 από τον Άρη γνώρισε η ΑΕΛ και ο προπονητής της στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του. Ο Σωτήρης Αντωνίου τόνισε πως η Λάρισα θα δημιουργήσει ξανά μία ομάδα ανάλογη του παρελθόντος της.

Αρχικά, ο κόουτς των φιλοξενούμενων είπε: "Συγχαρητήρια στον Άρη. Εμείς κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Η ΑΕΛ δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Με την πάροδο του χρόνου θα δημιουργήσουμε μία ομάδα, που θα ξαναγίνει αυτό που ήταν στο παρελθόν. Μία ήττα την δεύτερη αγωνιστική δεν είναι ό,τι καλύτερο μετά από μία νίκη. Πρέπει να κοιτάξουμε αμέσως να πώς θα πετύχουμε νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο ματς τόνισε: "Ο Άρης είχε τρεις τελικές ευκαιρίες. Το δοκάρι, που ήταν φάουλ, και μία ακόμα του Ντιγκινί. Εμείς είχαμε την πιο σπουδαία ευκαιρία με τον Γκοΐκοβιτς. Είχε μία ανούσια υπεροχή ο Άρης, ενώ μετά τα γκολ που δεχτήκαμε δημιουργήσαμε σημαντικές ευκαιρίες".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ