ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Αντιπρόεδρος Ατλέτικο: "Μας κατηγορούν για τη ρατσιστική επίθεση, ενώ είμαστε και εμείς θύματά της"

Οι παίκτες της Ατλέτικο
Οι παίκτες της Ατλέτικο @ 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο αντιπρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζιλ Μαρίν, δήλωσε ότι για το ζήτημα της ρατσιστικής επίθεσης στον Βινίσιους, οι ροχιμπλάνκος είναι επίσης θύματα αυτού του περιστατικού.

Ο αντιπρόεδρος της Ατλέτικο, Ζιλ Μαρίν, μίλησε στην Mundo Deportivo και αναφέρθηκε στο ζήτημα της ρατσιστικής επίθεσης στον Βινίσιους στο ντέρμπι με τη Ρεάλ.

Ο Μαρίν υποστήριξε ότι αυτή η ενέργεια έγινε από μια μειοψηφία που ντροπιάζει την ομάδα, ενώ για την κατηγορία και το αίτημα του πρωθυπουργού της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, να ληφθούν άμεσα μέτρα, τόνισε ότι και ο ίδιος ο σύλλογος είναι θύμα λόγω της ενέργειας.

"Ξέρω ότι και οι οπαδοί μας γνωρίζουν ότι δεν είναι αποδεκτό ότι κάποιος μπορεί ακόμα και να σκέφτεται ρατσιστικά. Αυτές οι κραυγές από μια μειονότητα ντροπιάζουν την Ατλέτικο και δεν μπορούν να είναι ένας λεκές στον σύλλογο, ούτε στη συμπεριφορά και το αίσθημα της μεγάλης πλειοψηφίας".

Για τα μέτρα που ζήτησε ο Πέδρο Σάντσεθ: "Το εκτιμώ ότι μας υπενθυμίζει την υποχρέωσή μας και είμαι 100% σύμφωνος με αυτά τα σχόλια. Θα έπρεπε να δείχνουμε ότι αυτό είναι δουλειά όλων, όχι μόνο των ιθυνόντων της ομάδας. Μας κατηγορούν ενώ στην πραγματικότητα είμαστε και εμείς θύματα".

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ